Εστιατόριο / Μουσικό μεζεδοπωλείο

Εστιατόριο / μεζεδοπωλείο με μουσική και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε μια γωνιά αυθεντικής παλιάς Αθήνας.

Στα στενά δρομάκια της παλιάς αθηναϊκής συνοικίας «Γεράνι», στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Σωκράτους 3 και σε ένα διατηρητέο κτίριο που κατασκευάστηκε το 18ο αιώνα, εκεί που ήταν το πατρικό σπίτι του εικαστικού Βλάση Κανιάρη, βρίσκεται σήμερα το εστιατόριο - μουσικό μεζεδοπωλείο «… στου Μεϊδάνη».
Ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ξεχωριστή ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Ένα στέκι για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.
Από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι το βράδυ το μεζεδοπωλείο «…στου Μεϊδάνη» είναι ένα σημείο συνάντησης για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να απολαύσουν την ελληνική κουζίνα, με μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά πιάτα που ικανοποιούν όλα τα γούστα.
Ένα ήσυχο ζεστό μέρος που υποστηρίζει την παραδοσιακή ατμόσφαιρα με έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα – αντίκες και αναδεικνύει την προσωπικότητα του ιστορικού κτιρίου με μια δροσερή και παραμυθένια αυλή.
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, καθώς και γιορτές κι αργίες, ο επισκέπτης μπορεί επίσης να απολαύσει ζωντανή ελληνική μουσική από την ορχήστρα μας με λαϊκά - ρεμπέτικα ακούσματα.

Το μεζεδοπωλείο
Το μεζεδοπωλείο
Το μεζεδοπωλείο
Το μεζεδοπωλείο

Το μυστικό μας είναι τα αγνά υλικά!

Το εστιατόριο «…στου Μεϊδάνη» υπηρετεί το ελληνικό παραδοσιακό φαγητό από το 1964. Το μενού περιλαμβάνει κλασικά παραδοσιακά πιάτα, πιάτα κρεατικών και ψαριών που προέρχονται από τα καλύτερα αγροκτήματα και την τοπική αγορά που ψωνίζουμε για το σπίτι μας, δροσερές σαλάτες, διάφορα τυριά, αλλαντικά και εκλεκτά, υγιεινά, ελληνικά παραδοσιακά γλυκά.
Συνοδεύουν εκλεκτό ελληνικό κρασί, ούζο, τσίπουρο, μπύρες και ελληνικός καφές στο μπρίκι.


Το σπιτικό φαγητό στην πόλη

Πάντα φρέσκα και εκλεκτά υλικά

Ευγενική και φιλική εξυπηρέτηση

Όμορφος χώρος... όπως παλιά! Και δροσερή αυλή!